CorrectXMob adatvédelmi irányelvek

CorrectXMob adatvédelmi irányelvek

A letöltött CorrectXMob alkalmazás (továbbiakban alkalmazás) fejlesztője (továbbiakban fejlesztő) az ITC Kft. (H-6726 Szeged, Fő fasor 52, cégjegyzékszám: 06-09-002035, adószám: 11082376-2-42).

Az alkalmazás használatának feltétele, hogy a felhasználó rendelkezzen Correct Ügyviteli rendszerrel, és az az alkalmazás kiszolgálására megfelelő módon legyen konfigurálva. Az alkalmazás működése során a felhasználótól személyes adatokat nem kér, nem kezel és nem is tárol, csak az ügyviteli rendszerben tárolt adatokat jeleníti meg.

Az alkalmazásból telefonhívás és SMS küldés kezdeményezhető, de minden esetben csak olyan telefonszámokra, amit a felhasználó előzőleg kiválasztott és ezzel jóváhagyott.

Az adatkezelés célja: az Ügyviteli rendszere adatainak megjelenítése.

A kezelt adatok köre: az Ügyviteli rendszerben tárolt adatok (pl. számlák, szállítólevelek, rendelések, készletek, stb…)

Az adatokhoz való hozzáférés: az alkalmazáshoz, és ezzel együtt az Ügyviteli rendszer adataihoz csak a felhasználó azonosítása után lehet hozzáférni.

Amennyiben az adatvédelmi irányelveket nem áll módjában teljes körűen elfogadni, vagy azzal kapcsolatban bármilyen fenntartással él, kérjük az alkalmazást ne töltse le, vagy ha már letöltötte, törölje azt!

Fejlesztő


Távsegítség kéréshez kérjük töltse le a megfelelő futtatható állományt a számítógépére és indítsa el!

Küldés Kilépés

Download IRMO app


Letöltés Kilépés