Mi már készülünk az átállásra!

Mi már készülünk az átállásra!

A „Correct” számlázó modulját már felkészítettük a 2018. július 1-től életbe lépő új online adatszolgáltatás kezelésére, mely előírja, hogy minden százezer forintnál nagyobb összegű ÁFÁ-t tartalmazó számla adatait kötelezően be kell küldeni a NAV felé!

Az online kötelező számladatok beküldése kapcsán néhány olyan fontos tudnivalóra szeretnénk felhívni a figyelmüket, amelyek lehetővé teszik a regisztrációra való gördülékeny és könnyed felkészülést.  Az online adatbeküldés alapvető feltétele egy stabil internet kapcsolat megléte.

Az adatbeküldés regisztrációhoz kötött mely a következő lépésekből áll:

Első lépés céges ügyfélkapu  regisztráció ugyan is a NAV felé az adatokat céges ügyfélkapu azanosításán lehet beküldeni.

Második lépés céges ügyfélkapun lehet igényelni regisztrálni a NAV szerverén a beküldéshez szükséges felhasználó és jelszó azonosítókat.

Harmadik lépés a NAV teszt felületén lehet ellenőrizni az Önök cége által beküldött számla adatokat és az Önök cége által befogadott számlák adatait.

Jogszabályi háttér : Az elektronikus ügyintézés részletszabályairól szóló 451/2016. (XII. 19.) Korm. rendelet 89-91. §-a.


Távsegítség kéréshez kérjük töltse le a megfelelő futtatható állományt a számítógépére és indítsa el!

Küldés Kilépés

Download IRMO app


Letöltés Kilépés